LA TEVA OPINIÓ

Anuncis

5 responses to “LA TEVA OPINIÓ

 1. He posat aquesta enquesta per veure que sembla això del domini .bcn. Per sort hi ha aquest lloc per deixar també comentaris de manera que més d’uns números freds en aquí es poden donar raons.
  Acabo de votar, i jo ho he fet pel sí però gestionat per una Fundació.
  Em sembla que pot anar bé el que hi hagi aquest domini clar que també começo a veure certes coses que poden passar. Per exemple podria ser, que en comptes de tenir un http://www.bcn.cat o un http://www.fcbarcelona.cat tinguessim un http://www.bcn.bcn i un http://www.fcbarcelona.bcn i això no m’agrada gaire.
  D’alguna manera l’existència del .bcn haurà de fer triar però bé també és una possibilitat de veure millor cadascú que prefereix.

  Com qui vulgui podrà mantenir el .cat que té ara i afegir un .bcn en principi no caldria preocupar-se.

  A mi em sembla que dóna més oportunitats el tenir més per triar. Així, per exemple, podríem tenir webs com http://www.hotels.bcn, http://www.bars.bcn que poden ser molt útils. I no tindria sentit que Barcelona no se sumi a la resta de ciutats que tindran en seu propi domini.

  Seria inexplicable que l’existència del .cat justifiqués que no existís el .bcn!

  El que està molt bé és que podem tenir tots dos!

 2. Avui a L’Avui també hi ha una enquesta sobre el domini .bcn i si anirà o no en contra del .cat. Aquelles persones que estan tan preocupades de que el .bcn faci ombra al .cat potser se les hauria de tenir en compte. Que Barcelona és sacrifiqui i es projecti al món simplement amb el .cat. Clar que llavors seria reduir la comunitat lingüística catalana a Barcelona. I això tampoc agradaria. Si tenim dues entitats diferents perquè no hem de tenir dos dominis .tld diferents?

 3. He entrat també al blog de http://www.bcn.cat que parla sobre aquest assumpte i la veritat és que sembla que això del .bcn no es veu amb gaire bons ulls. Això em fa pensar en la diferència entre la manera en que es va gestar el .cat i com s’està gestant el .bcn. Qui sap, potser al final jo mateix m’acabaré oposant!

  De fet, ja posats, també es podria pensar en el domini .barcelona. Aquests dominis tld seran molts cars raó per la qual grans empreses o institucions seran els únics capacos de tenir-los.

  A vegades tinc la sensació que potser ens estem complicant la vida tenint cada vegades més dominis tld però el temps ho dirà …

  Per acabar. deixeu-me pensar en alguns dominis que potser podríem veure un cop el domini .bcn
  sigui una realitat (per cert, els que si oposen a aquest domini, ha pensat que si no ho registra el domini l’ajuntament potser ho registrarà un altre …?):

  http://www.liceu.bcn
  http://www.gaudi.bcn
  http://www.sants.bcn
  http://www.tmb.bcn

  Vaja! Acabo de veure una petita problemàtica!
  Si .bcn representa a Barcelona llavors l’àrea metropolitana?

  No sé si serà bo o no això del .bcn però potser hauré de donar gràcies a l’ajuntament perquè al menys em fa adonar-me de la problemàtica que pot haver-hi i que no és pas només una problemàtica de .cat i .bcn sinó també una problemàtica mundial. Quina ciutat important no voldrà tenir el seu domini tld?
  I de fet, ja que s’obre el mercat de dominis tld, no pot ser que Catalunya vulgui també el seu propi domini?? I quin seria? El .cat ja està agafat!
  Bé, massa preguntes i poques respostes.
  Ara per ara sembla que encara estem a la fase de oposar-nos a tot que soposi un canvi …

 4. En aquests moment hi ha hagut sis votacions. Treient la meva llavors en queden 5. Tres en contra del .bcn i dos amb un .bcn gestionat per una fundació. El fet que un .bcn gestionat per l’ajuntament no hagi rebut encara cap suport em fa pensar que potser vaig fer ve registrant http://www.dotbcn.com per poder parlar d’aquest domini. De fet em sembla que gràcies a aquest domini, http://www.dotbcn.com es podria fer que el domini .bcn s’adeqüï més al que la gent vulgui i no sigui un instrument més de l’ajuntament de Barcelona.
  A veure que passa …

 5. Acabo de fer una separació entre els dominis http://www.dotbcn.com, http://www.puntbcn.com i http://www.puntobcn.com i aquest bloc. Voldria que aquests dominis els portés una fundació pel domini .bcn.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s